Navigatie

Vrije Vrijdag voor je Huis Basis :: Energetische Huisreiniging op afstand.

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 144,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Vrije Vrijdag voor je Huis Basis biedt je de mogelijkheid om tegen lage kosten je huis en de bewoner(s) op afstand energetisch grondig te reinigen.

Dit kun je verwachten:

  • Gedetailleerde 18-punts energiecheck die je inzicht geeft in de energetische situatie van je huis en de bronnen van verstoring.
  • Zorgvuldige energetische reiniging van je huis en de directe omgeving
  • Energetische reiniging van de huidige bewoner(s) die zorgt voor een goede afstemming op de nieuwe energetische situatie in je huis.

Zo werkt Vrije Vrijdag voor je Huis Basis

  • Wanneer je Vrije Vrijdag voor je Huis boekt spreken wij een datum af waarop ik je huis en de huidige bewoners voor de eerste keer op afstand reinig. Na het consult ontvang je per mail de uitgebreide 18-punts energiecheck die een gedetailleerd beeld geeft van de verstoringen die ik heb aangetroffen en gecleared.

Praktisch.
Ten tijde van de clearing hoe je niet thuis te zijn, je hoeft niets voor te bereiden, te doen of te laten. Ik mail je wanneer ik de clearing heb gedaan samen met de energiescan van je huis.

Scan & Clear na 12 maanden.
De eerste clearing van je huis werkt als een `reset` van alle oude informatie die tot op dat moment een belemmerende rol speelde in je woonomgeving. Echter na dit moment gaat je leven verder in die ruimte. In de afgelopen 22 jaar heb ik vaak gezien dat door intense gebeurtenissen in je leven je leefruimte op termijn toch weer wordt beïnvloed en kan vollopen met achtergebleven emoties. Wanneer je te maken hebt met aardstraling en elektrostress zul je deze altijd moeten blijven monitoren omdat zowel de Aarde als de technologische omgeving van je huis voortdurend in beweging zijn en nieuwe informatie in de ruimte kunnen brengen.

Als je wilt dat je huis in tip top energetische conditie blijft kun je een jaar na de initiele clearing van je huis gebruik maken van Scan & Clear. 

  • Scan&Clear: 12 maanden na de initiele clearing van je huis kun je tegen een zeer gereduceerd tarief van €89 (normaal €144) je huis opnieuw laten scannen waarna ik het huis en de huidige bewoners opnieuw op afstand clear.
© 2011 - 2020 RealEase™ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel