Navigatie

Vrije Vrijdag voor je Huis Uitgebreid :: Energetische Huisreiniging op afstand.

Vorige Artikel 2 van 3 Volgende
€ 233,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Een van de meest bijzondere eigenschappen van energiewerk is dat de dimensies tijd en ruimte geen rol spelen. Er vanuit gaande dat alles energetisch één is en in dit ene moment plaatsvindt, betekent dit dat alle informatie over een persoon, ruimte of situatie altijd beschikbaar is ongeacht waar en wanneer die zich bevindt. Wanneer ik op die informatie afstem en datgene wat zich aandient volledig laat zijn, ontlaadt spanning zich en is er gelegenheid voor de flow om terug te keren. Door dit principe maakt het dus voor het effect van een clearing niets uit of ik jou of je huis op afstand energetisch reinig of op locatie. Op afstand werken heeft ook een aantal praktische voordelen. Ik kan je sneller helpen omdat ik niet naar je toe hoef te komen en je bespaart reistijd en -kosten.

Zo werkt Vrije Vrijdag voor je Huis Uitgebreid.

  • Wanneer je Vrije Vrijdag voor je Huis Uitgebreid boekt spreken wij een datum af waarop ik je huis en de huidige bewoners voor de eerste keer op afstand energetisch reinig.
  • Na het consult ontvang je per mail de uitgebreide 18-punts energiecheck die een gedetailleerd beeld geeft van de verstoringen die ik heb aangetroffen en gecleared.

Vrije Vrijdag voor je Huis Uitgebreid ten opzichte van Vrije Vrijdag voor je Huis Basis. 

Wanneer een ruimte ontdaan is van oude spanning is deze weg en komt niet meer terug. Bij mensen werkt dat anders omdat je als mens te maken hebt met hardnekkige patronen, overtuigingen en verslavingen. Extra persoonlijke ondersteuning na de initiele claring van je huis helpt je niet alleen om makkelijker aan te passen aan de veranderde energie van je huis, het helpt je ook om over een langere periode oude spanning los te laten en voorkomt dat je die weer snel opbouwt. Deze persoonlijke ondersteuning is in Vrije Vrijdag voor je Huis Uitgebreid inbegrepen.

Inclusief Vrije Vrijdag voor Jou: persoonlijke clearing op afstand ter waarde van €190.

  • De huidige bewoners ontvangen,afhankelijk van het aantal gezinsleden, aansluitend op de reiniging van het huis 1 of 2 maanden lang een wekelijkse persoonlijke clearing op vrijdag.
    • 2 maanden persoonlijke clearing bij 1 t/m 3 personen.
    • 1 maand persoonlijke clearing bij meer dan 3 personen.

Praktisch.
Ten tijde van de clearing hoe je niet thuis te zijn, je hoeft niets voor te bereiden, te doen of te laten. Ik mail je wanneer ik de clearing heb gedaan samen met de energiescan van je huis.

Scan & Clear na 12 maanden.
De eerste clearing van je huis werkt als een `reset` van alle oude informatie die tot op dat moment een belemmerende rol speelde in je woonomgeving. Echter na dit moment gaat je leven verder in die ruimte. In de afgelopen 22 jaar heb ik vaak gezien dat door intense gebeurtenissen in je leven je leefruimte op termijn toch weer wordt beïnvloed en kan vollopen met achtergebleven emoties. Wanneer je te maken hebt met aardstraling en elektrostress zul je deze altijd moeten blijven monitoren omdat zowel de Aarde als de technologische omgeving van je huis voortdurend in beweging zijn en nieuwe informatie in de ruimte kunnen brengen.

Als je wilt dat je huis in tip top energetische conditie blijft kun je een jaar na de initiele clearing van je huis gebruik maken van Scan & Clear. 

  • Scan&Clear: 12 maanden na de initiele clearing van je huis kun je tegen een zeer gereduceerd tarief van €89 (normaal €144) je huis opnieuw laten scannen waarna ik het huis en de huidige bewoners opnieuw op afstand clear.
© 2011 - 2020 RealEase™ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel