Navigatie

Start 7 maart 2020!

Volledige RealEase™ workshop (3 dagen) :: Leer jezelf, anderen en ruimtes energetisch te reinigen.

Vorige Artikel 3 van 3
€ 495,00 (inclusief 21% btw)

De volledige RealEase Workshop bestaat uit drie dagen. Je begint met Introductiedag Persoonlijke Clearing waarin je leert jezelf en anderen energetisch te reinigen. Op ieder moment dat jou uitkomt daarna kun je de tweede daagse RealEase Space Clearing workshop volgen waarin je ruimtes energetisch leert reinigen. De volgorde van deze twee workshops is belangrijk, in de eerste dag leg je de basis waarmee je de tweede en dere dag verder werkt.

Dag 1 | Jezelf En Anderen Energetisch Reinigen
Tijdens deze dag verander je volledig je relatie ten opzichte van wat je voelt, denkt en ervaart. Door af te stemmen op jezelf, anderen en situaties die ogenschijnlijk buiten jezelf liggen, wordt je je bewust waar en wanneer je in verzet bent tegen datgene wat zich aandient. Je ontwikkelt je vermogen om bewuster subtiele energieën waar te nemen en leert compassie te gebruiken als ontmaskering van de illusie dat hetgeen je ervaart persoonlijk is.

We onderzoeken de mogelijkheid dat er wellicht niet zoiets bestaat als een negatieve gedachte of emotie maar dat de wijze waarop wij daarmee omgaan deze negatief maakt. De toepassing van deze realisatie brengt een energetische shift teweeg vanuit persoonlijke verkramping naar grenzeloosheid met het leven. Deze verschuiving is onmiddellijk voelbaar voor je zelf en anderen. Die zachte kracht, waarbij je jezelf beschikbaar maakt om datgene wat zich aandient te doorzien voor wat het werkelijk is, brengt verlichting op twee vlakken, Door het verzet in jezelf te transformeren leef je vrijer, tegelijkertijd ben je met bewustzijn en compassie beschikbaar voor anderen om moeiteloos spanning voor hen te los te laten.

Met deze manier van zijn kun je voor jezelf en anderen direct spanning ontladen en voorkomen dat je deze in de toekomst opnieuw opbouwt. Structureel spanning loslaten en niet langer opbouwen rondom dezelfde thema’s en patronen herstelt je energiesysteem en maakt het krachtiger.

Deze bijzondere dag maakt je bewust van de dynamiek van energie uitwisseling tussen jezelf en het leven, onderlinge relaties en situaties. Je krijgt praktische tools om deze realisaties direct toe te passen op jezelf, anderen en situaties dichtbij en op afstand. 

RealEase gaat niet over het manipuleren van de werkelijkheid, maar over je vermogen om daar bewust en zinvol mee om te gaan. Het zoeken naar iets anders dan ‘dit’ kan wegvallen en wat overblijft is het leven zelf, direct en ongefilterd. Dat is vrijheid!

Dag 2+3 | Ruimtes Energetisch Reinigen
Tijdens dit 2-daagse programma leer je hoe je jezelf beschikbaar kunt maken zodat je overal en met iedereen kunt zijn zonder op beperkende wijze te worden beïnvloed door de energieën om je heen. Je krijgt een dieper begrip van de energieën om je heen, wat ze zijn, wat voor effect ze hebben op de ruimte en hoe ze mensen kunnen beïnvloeden.

Je maakt bewust contact met de subtiele energieën uit je directe en wijdere omgeving en daarmee verkrijg je inzicht in de gebieden waar je nog veroordelend, angstig of in ontkenning bent. Door deze energieën en je reacties daarop op een volledig andere wijze te benaderen en te zien voor wat ze werkelijk zijn maak je ruimte. Niet door iets te doen of te fixen maar door te zijn met wat is. Hiermee bevrijdt je je zelf van de belemmeringen van het verkeerd interpreteren van deze informatie, tegelijkertijd maak je je energiesysteem beschikbaar voor de ruimte om je heen om spanning te ontladen en daarmee langdurig harmonie en balans te herstellen.

We werken bewust met de mogelijkheid dat de belasting die we ervaren van achtergebleven emoties, aardstraling of elektrostress in ruimtes niet intrinsiek in de informatie ligt opgeslagen maar in de wijze waarop wij die beleven. De directheid en intensiteit van de energieën om in je omgeving bieden je de mogelijkheid je bewustwording waar je nog in verzet bent tegen wat zich aandient enorm te versnellen. Door dit verzet via bewust waarnemen en compassie te transformeren stel je jezelf en je omgeving in toenemende mate in staat om vrij te zijn.

Je ontvangt tijdens deze dagen uitgebreide informatie over de aard van de energieën die je in ruimtes in en rondom je huis kunt tegenkomen. Je leert deze informatie in de ruimte te lokaliseren en te identificeren. Je krijgt de tools om inzicht te krijgen in hoe jouw individuele zenuwstelsel reageert en omgaat met informatie om je heen. We gaan op zoek naar verstoringen in de ruimte, voelen en identificeren deze en ontladen de spanning waardoor de flow in de ruimte en jezelf weer kan stromen.

Locatie en tijden.

Alle workshopdagen van de RealEase workshop worden gegeven bij Moon's Farm (https://www.moonsfarm.nl) in Noordwijk (ZH) van 10:00-17:00. 

© 2011 - 2020 RealEase™ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel