Navigatie

Scan & Clear na 12 maanden.

Vorige Artikel 3 van 3
€ 89,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Een energetische reiniging van je huis werkt als een reset waarbij de vitaliserende Chi weer stroomt in je huis en er ruimte is voor rust en energie. Maar het leven gaat verder en het is onvermijdelijk dat er in een huis weer opnieuw spanning wordt opgebouwd vanwege de dynamische aard van het leven. Mensen worden ziek, er kan conflict, trauma of overlijden zijn of simpelweg een lading van onverwerkte emoties van de huidige bewoners of bezoekers van het huis.

Scan & Clear
Wanneer ik minimaal een jaar geleden je huis op afstand of op locatie heb gecleared kun je met Scan en Clear na 12 maanden voor een gunstig tarief je huis opnieuw door mij op afstand laten scannen en clearen. Ook de huidige bewoners krijgen dan weer een clearing op afstand. Dit is een ideale manier om de energie van je huis hoog, rustig en in beweging te houden en er daarmee voor te zorgen dat je lekker woont!

Scan & Clear na 12 maanden kost €89 en daarvoor krijg je het volgende:

  • Uitgebreide 18-punts energiescan twv €34.
  • Energetische huisreinigng op afstand waarbij ik het huis en de huidige bewoners clear twv €144.

Praktisch.
Ten tijde van de clearing hoe je niet thuis te zijn, je hoeft niets voor te bereiden, te doen of te laten. Ik mail je wanneer ik de clearing heb gedaan samen met de energiescan van je huis.

© 2011 - 2019 RealEase™ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel