Navigatie

RealEase™ Me :: strippenkaart 3-sessies.

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 144,00 (inclusief 21% btw)
Aantal

Wat overblijft als het verhaal stopt is wat er nu gebeurt. Dat is de energie waar ik mee werk wanneer ik je zie in mijn praktijk voor een persoonlijke clearing. Om daar ruimte aan te geven stoppen we bewust het verhaal en wordt er tijdens de sessie niet gesproken. Idealiter kom je binnen, ga je zitten in stilte en beginnen we. Jij zit met je ogen dicht, ik leg mijn hand op je rug, stem af, neem waar en omarm wat zich aandient.  Het is heel goed mogelijk dat je dit fysiek ervaart of in beelden van mensen die je hebt ontmoet of situaties die je hebt meegemaakt. 

Wanneer je de behoefte voelt om mij te vertellen waar je denkt dat je voor komt, mail mij dan voorafgaand aan je consult op juno@junoburger.com. Je beschrijving maakt de energie voor jou en mij bewust en daarmee is er makkelijker mee te werken. Maar het hoeft niet, je bent ook van Harte welkom om in stilte te komen zitten en je in het moment te laten verrassen door wat zich aandient. Je energiesysteem is bijzonder intelligent en weet exact wat prioriteit heeft om je bewust van te worden, te clearen en in welk tempo dat kan gebeuren. Hoe minder je je richt op een bepaald probleem of streeft naar een gewenste oplossing, hoe meer er mogelijk is. 

Clearing gebeurt in het samenkomen van bewust waarnemen en compassie, je vermogen om iets te zien zoals het zich in dat moment aandient, zonder oordeel, angst of ontkenning. Wanneer je met deze mindset naar je belevingswereld kijkt tijdens de sessie geef je maximaal ruimte aan het loslaten van oude spanning.

Tarieven
Je kunt afspreken voor een losse kennismakingssessie van 20 minuten (€55) of 40 minuten als je vragen hebt (€89). Daarna spreken we drie of vijf vervolgsessies van 20 minuten af met een interval van 2-3 weken. 
Een 3-strippenkaart kost €144, een 5-strippenkaart €233.

Afspraak maken en betalen.
Je boekt de data voor en betaalt de sessies vooraf via mijn webwinkel zodat we de tijd in de praktijk maximaal aan het consult kunnen besteden.

Praktijkadressen.

  • Delight, Nieuwe Achtergracht 11 in Amsterdam.
  • Delight, Scheveningseweg 14, Den Haag.

Data: klik hier voor beschikbare data

© 2011 - 2020 RealEase™ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel