Navigatie

Persoonlijke Clearing.

Geschat wordt dat ongeveer 95% van wat bepaalt hoe je op het leven reageert, afkomstig is van onbewuste conditionering. Deze programmering is een complexe mix van factoren die voortkomt uit genetica, je familiesysteemlijn, parallelle levenservaringen en wat je hebt meegemaakt in de beginjaren van je leven. Dit creëert een rijke verscheidenheid aan geconditioneerde reacties, overlevingsstrategieën, patronen, sympathieën, antipathieën, oordelen, angsten, ontkenningen en gezichtspunten, die elk een creatieve kracht zijn in de realiteit waarin je je bevindt. De uitdaging hier is dat deze reacties afkomstig zijn van de onderbewuste delen in jou. Je ervaart de symptomen maar hebt geen inzicht in of controle over deze belemerende manieren van regaeren op het leven.

En niet alleen dat, door op een bepaalde manier met het leven om te gaan, bouw je een toxische energetische lading op rond wat je ervaart, je lichaam ervaart dit als stress. Deze lading wordt gegenereerd door het leven perssonlijk te nemen, te begrijpen en te willen fixen.

Een persoonlijke clearing,face-to-face of op afstand, helpt je ​​systeem om die spanning te ontladen waardoor je kunt ontspannen, herstellen en meer ontvankelijk bent zijn voor de flow die rust, helderheid en energie brengt.

© 2011 - 2020 RealEase™ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel