Navigatie

Energetische huisreiniging op afstand.

Een van de meest fascinerende eigenschappen van RealEase energiewerk is dat het niet wordt begrensd door tijd en ruimte. Het onderliggende principe is dat op energetisch niveau alles met elkaar verbonden is. Hierdoor is alle informatie over een persoon, plaats en gebeurtenis te allen tijde beschikbaar voor mij om mee te verbinden, deze te duiden en energetisch mee te werken.

In meer dan 85% van de gevallen is het voor mij niet noodzakelijk om op locatie te werken en kan ik de verstoringen in en rondom het huis effectief en op afstand oplossen. Het grote voordeel van deze werkwijze is dat er geen reis en gesprekstijd mee gepaard gaat en daardoor de kosten lager liggen. Als energiewerk op afstand abstract voor je is en lastig voor te stellen dan raad ik je aan om een energetische huisreiniging op locatie te boeken.

Wanneer je specifiek inzicht wilt krijgen in de aard en graad van verstoringen in je huis en of het op basis daarvan belangrijk is dat ik ter plaatse werk, dan raad ik je aan eerst de uitgebreide 18-punts EnergieScan aan te vragen. Op basis van de uitkomst kan ik je een passend advies geven, ook of het nodig is voor mij om op locatie te werken.

© 2011 - 2020 RealEase™ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel