Navigatie

Energetische huisreiniging op locatie.

Er is een aantal redenen om te kiezen voor een energetische huisreiniging op locatie. Voor mij is het relevant om ter plaatse te werken als de energie van het huis ernstig verstoord is. Voor jou als bewoners kan het waardevol zijn omdat ik je persoonlijk ontmoet, ik je ter plaatse dingen kan uitleggen en laten voelen of als je het, gezien de niet tastbare maar wel voelbare aard van dit werk, het fijn vindt om mij in levende lijve te zien.

In meer dan 85% van de gevallen is het voor mij niet noodzakelijk om op locatie te werken om je huis effectief te energetisch te kunnen reinigen. Ik kan de verstoringen dan prima op afstand oplossen. 

Een energetische huisreiniging op afstand heeft exact hetzelfde effect als op locatie, kost minder en vaak kan ik je sneller helpen. Als je niet precies weet wat voor jou het meest betekenisvol is, raad ik je aan om eerst de uitgebreide 18-punts EnergieScan door mij te laten maken. Op basis van de uitkomst kan ik je een passend advies geven, ook of het nodig is voor mij om op locatie te werken.

 • Energetische Huisreiniging op locatie Basis.
  Energetische Huisreiniging op locatie Basis.

  Basis
 consult energetische huisreiniging op locatie.

  In het basisconsult aan huis ligt het accent op de energetische reiniging van het huis en de bewoners. Ik leg je kort en bondig uit welke energieën verstorend kunnen werken…

  € 275,00
 • Energetische Huisreiniging op locatie Uitgebreid.
  Energetische Huisreiniging op locatie Uitgebreid.

  Energetische Huisreiniging op locatie Uitgebreid.

  In het uitgebreide consult op loactie ligt het accent niet alleen op de energetische reiniging van het huis en de bewoners maar ook op een stuk bewustwording en extra persoonlijk…

  € 377,00
© 2011 - 2020 RealEase™ | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel