Energiewerk

Energie, soms Chi of levenskracht genoemd, ligt ten grondslag aan elk aspect van je realiteit.

Alles in onze wereld kan worden gezien als energie, informatie of frequentie. Net als een waterstroom kan energie stromen, stagneren, voeden, vernietigen, eroderen of polijsten. Vrij stromende energie in jezelf, je woning of bedrijf is de basis voor een betekenisvol leven vol flow, helderheid en vitaliteit!

Persoonlijk

Een persoonlijke clearing helpt je systeem om spanning te ontladen waardoor je kunt ontspannen, herstellen en meer ontvankelijk bent voor de flow die rust, helderheid en energie brengt.

Ruimtes

In je huis kom je dagelijks een complexe mix van achterbleven emoties, aardstraling en electrostress tegen die een stagnerend of juist activerend effect op je woonomgeving kan hebben. Een verstoorde energiebalans heeft een direct effect op je gezondheid, energieniveau, relaties, werk en financiën. Een energetische huisreiniging maakt van je huis opnieuw een plek waar je rust vindt, kunt opladen en je veilig voelt.

Ruimtes

In je huis kom je dagelijks een complexe mix van achterbleven emoties, aardstraling en electrostress tegen die een stagnerend of juist activerend effect op je woonomgeving kan hebben. Een verstoorde energiebalans heeft een direct effect hebben op je gezondheid, energieniveau, relaties, werk en financiën. Een energetische huisreiniging maakt van je huis opnieuw een plek waar je rust vindt, kunt opladen en je veilig voelt.

Zakelijk

Realease Energy Clearing in een zakelijke omgeving is een krachtige manier om flow te creëren en te behouden. Dat kan de energetische reiniging van een bedrijfspand betreffen, de werknemers aangaan of ingezet worden op een bredere constellatie van teams, prospects of cliënten. De focus is om een energetisch klimaat te creëren in de organisatie dat bijdraagt aan het welbevinden van alle betrokkenen en de omgeving waarin gewerkt wordt.