Persoonlijk Energiewerk

Een persoonlijke clearing helpt je ​​systeem om spanning te ontladen waardoor je kunt ontspannen, herstellen en meer ontvankelijk bent voor de flow die rust, helderheid en energie brengt.

Geschat wordt dat ongeveer 95% van wat bepaalt hoe je op het leven reageert, afkomstig is van onbewuste conditionering. Deze programmering is een complexe mix van factoren die voortkomt uit genetica, je familiesysteemlijn, parallelle levenservaringen en wat je hebt meegemaakt in de beginjaren van je leven. Dit creëert een rijke verscheidenheid aan geconditioneerde reacties, overlevingsstrategieën, patronen, sympathieën, antipathieën, oordelen, angsten, ontkenningen en gezichtspunten, die elk een creatieve kracht zijn in de realiteit waarin je je bevindt. De uitdaging hier is dat deze reacties afkomstig zijn van de onderbewuste delen in jou. Je ervaart de symptomen maar hebt geen inzicht in of controle over deze belemmerende manieren van reageren op het leven.

En niet alleen dat, door op een bepaalde manier met het leven om te gaan, bouw je een toxische energetische lading op rond wat je ervaart, je lichaam ervaart dit als stress. Deze lading wordt gegenereerd door het leven persoonlijk te nemen, te begrijpen en te willen fixen.

Video

De omarming van het compassievolle hart

Documentairemaakster Fleur van der Minne van Little Miracle Productions maakte dit portret van Juno Burger over energy clearing en de omarming van het compassievolle hart.

Persoonlijk energiewerk in de praktijk

Wat overblijft als het verhaal stopt is wat er nu gebeurt. Dat is de energie waar ik mee werk wanneer ik je zie in mijn praktijk voor een persoonlijke clearing. Om daar ruimte aan te geven stoppen we bewust het verhaal en wordt er tijdens de sessie niet gesproken.

Idealiter kom je binnen, ga je zitten in stilte en beginnen we. Jij zit met je ogen dicht, ik leg mijn hand op je rug, stem af, neem waar en omarm wat zich aandient.  Het is heel goed mogelijk dat je dit fysiek ervaart of in beelden van mensen die je hebt ontmoet of situaties die je hebt meegemaakt.

Wanneer je de behoefte voelt om mij te vertellen waar je denkt dat je voor komt, kan je mij dat laten weten bij het boeken van een sessie. Je beschrijving maakt de energie voor jou en mij bewust en daarmee is er makkelijker mee te werken. Maar het hoeft niet, je bent ook van Harte welkom om in stilte te komen zitten en je in het moment te laten verrassen door wat zich aandient.

Je energiesysteem is bijzonder intelligent en weet exact wat prioriteit heeft om je bewust van te worden, te clearen en in welk tempo dat kan gebeuren. Hoe minder je je richt op een bepaald probleem of streeft naar een gewenste oplossing, hoe meer er mogelijk is.

Clearing gebeurt in het samenkomen van bewust waarnemen en compassie, je vermogen om iets te zien zoals het zich in dat moment aandient, zonder oordeel, angst of ontkenning. Wanneer je met deze mindset naar je belevingswereld kijkt tijdens de sessie geef je maximaal ruimte aan het loslaten van oude spanning.

Kennismakingsconsult

Realease Me

€ 89,-

40 min.

Vervolg consult

Realease Me

€ 55,-

20 min.

Dubbel vervolg consult

Realease Me

€ 89,-

40 min.

Korting bij meerdere consulten

Wanneer je 3 vervolg consulten boekt betaal je € 144,- (i.p.v. € 165,-), boek er 5 en betaal € 233,- (i.p.v. €275,-).

Vrije Vrijdag

Met ‘Vrije Vrijdag’ kun je een maand lang wekelijks op vrijdag een persoonlijke clearing op afstand ontvangen. Clearing is een doeltreffende manier om snel en effectief spanning los te laten waardoor je je vrijer, lichter en vitaler voelt. De flow keert terug in je leven en omdat je wekelijks een behandeling krijgt, zul je merken dat er snel voelbare ruimte ontstaat. Die ruimte helpt je om je weer jezelf te voelen en tegelijkertijd voorkom je dat je opnieuw spanning opbouwt.

Wat kan energiewerk op afstand je brengen:

  • Rust en energie, tegelijkertijd!
  • Betere balans tussen voelen en denken.
  • Vrijer omgaan met datgene wat zich aandient.
  • Minder energie verliezen, meer energie opbouwen.

Vrije Vrijdag werkt zo:

  • Vrije Vrijdag is geen abonnement, je zit nergens aan vast. Je boekt voor een periode van 1 maand, startend op de eerste van iedere maand. In sommige maanden zitten 4 vrijdagen, in andere 5. Na het einde van de maand stopt het wekelijkse clearen automatisch.
  • Als je boekt start de eerste clearing op de eerste vrijdag van de volgende maand.
  • De clearings zijn altijd op vrijdag. Je hoeft niet thuis te zijn om de behandeling te kunnen ontvangen. Bij energiewerk spelen tijd en ruimte geen rol, waardoor de behandeling op afstand kan worden gedaan. Veel mensen ervaren, ondanks de fysieke afwezigheid, een duidelijke verbinding en het ontladen van spanning.
  • Een clearing op afstand werkt via afstemming op jou via je naam. Daarbij pik ik de spanning op die jij op dat moment veilig kunt loslaten. Om te kunnen clearen is het niet vereist de oorsprong van de spanning te weten of te begrijpen. Je hoeft dus geen uitgebreide mail te sturen, je naam is voldoende.
  • Om Vrije Vrijdag betaalbaar en werkbaar te houden is er geen mondelinge of schriftelijke terugkoppeling over wat ik tijdens de sessies heb gevoeld of wat de betekenis daarvan zou kunnen zijn. Het accent ligt op wat jij ervaart: voelt het beter, dan is het beter! Natuurlijk hoor ik graag je feedback.
  • Ten tijde van de clearing hoef je niet thuis te zijn, je hoeft niets voor te bereiden, te doen of te laten. Ik mail je wanneer ik de clearing gedaan heb.

Energiewerk op afstand

Vrije Vrijdag

Vanaf:

€ 55,-

1 maand
(meerdere maanden en/of personen mogelijk tegen meerprijs)

Energiewerk op afstand

Vrije Vrijdag
Eindejaarsaanbieding

€ 89,-

2 maanden
( December ’21 & Januari ’22)

Energiewerk op afstand

Vrije Vrijdag

Vanaf:

€ 55,-

1 maand
(meerdere maanden en/of personen mogelijk tegen meerprijs)

Live & face-to-face: online persoonlijke clearing.

Tijdens deze sessie hebben we live en face-to-face contact via videobellen (Skype, FaceTime. Signal of Telegram). In dit directe contact wordt, zonder vertraging, informatie en energie uitgewisseld waar ik mee kan werken.

Ik stem op je af, lees je energiesysteem en voel waar spanning en blokkades ziten. Deze ‘clear’ ik, het effect is dat je systeem de kans krijgt oude energetische belasting los te laten waardoor je je lichter, ruimer en energieker voelt.

Energiewerk op afstand

Live & face-to-face: online persoonlijke clearing.

€ 64,-

30 minuten

Korting bij meerdere sessies:
3 clearings: € 176,- (i.p.v. € 192,-), 5 clearings: € 256,- (i.p.v. €320,-).