Energy Clearing Retraite

23apr
Energy Clearing Retraite 23 AprilApr 2022 16:00 - 29 AprilApr 2022 12:00Via Belvedere 2, 28898 Quarna Sopra, Italy

RetraiteUitverkocht

Wat gebeurt er nu precies op energetisch niveau wanneer je iemand ontmoet en je voelt je naderhand leeggezogen en vol met spanning? Waarom voel je dat je een week zou willen slapen nadat je op zaterdagmiddag bij Ikea bent geweest? Door de dynamiek van energetische uitwisseling met jezelf, mensen die je ontmoet en de ruimtes waarin je woont en werkt te begrijpen zet je jezelf terug op een plek van authentieke kracht.

Wanneer we denken aan bevrijding, vrede of heling, gaat het vrijwel altijd om de afwezigheid van datgene waar we blijkbaar onder lijden; veel gedachten, conflicten of pijn. Maar wat als ware heling en vrede niet komt door de afwezigheid van waarna je denkt te lijden maar door de afwezigheid van datgene in jou dat lijdt?
Dit is de paradox die we in deze retraite onderzoeken. Juno neemt je mee op een fascinerende reis door de mechanica en dynamiek van energetische uitwisseling. Je leert bewustzijn en de kracht van het compassievolle hart toe te passen op datgene waarvan je je bewust wordt. Dat is niet alleen wat je van anderen of je omgeving oppikt, tegelijkertijd zul je ontdekken hoe je geconditioneerd bent om te reageren op wat zich in je bewustzijn aandient. Als je dit (h)erkent, ga je voorbij aan schuld en verwijt en kom je terug op een plaats van authentieke kracht en meer bewuste creatie.

Deze radicale heropvoeding van je energiesysteem vindt plaats door bewust verbinding te maken met het volledige spectrum van energie om deze vervolgens in zijn directheid volledig te omarmen, Hierdoor valt oude spanning wegval en voorkom je de opbouw van nieuwe beperkingen.
Door je meer bewust te worden van je rijke innerlijke wereld en deze met bewustzijn en compassie te ontmoeten, kun je een heel oud verhaal dat je over jezelf en anderen hebt verteld zorgvuldig deconstrueren. Dit maakt ruimte voor een diepe verbinding met alles wat leeft en laat al het leven vrijer stromen wat een overvloed aan gezondheid, geluk en diepe innerlijke vrede brengt.

Ik deel mijn meest diepe en fascinerende bevindingen van mijn levensstudie naar het compassievolle hart met je. Ik leg je uit waarom je geen energetische bescherming nodig hebt, wat het betekent om echt geaard te zijn en hoe je hele systeem is ontworpen om te leven met het volledige spectrum van energieën zonder erdoor te worden belast. We zullen oefenen met persoonlijke clearing voor jezelf en anderen, zowel face-to-face als op afstand. We zullen ook omgevingsenergieën zoals achtergebleven emoties, aardstraling en elektrostress in en rond de Mandali-gebouwen onderzoeken en ‘clearen’, een fascinerende en krachtige toepassing van energy clearing!

Wat je in deze retraite leert:

 • Eenvoudige en praktische technieken om spanning te ontladen voordat het een probleem wordt.
 • Laat spanning los die je hebt opgebouwd rondom ervaringen uit het verleden.
 • Clear je huis en werkruimte om een gezonde en energieke omgeving te creëren.
 • Clear de energie van je familielijn vrij om geërfde patronen te ontkrachten.
 • Leer je gevoeligheid te gebruiken.
 • Leer hoe je spanning voor anderen kunt ontladen.
 • Ga voorbij stagnerende of geblokkeerde aspecten in je leven zoals problemen met gezondheid, energieniveau, geld, werk en relaties,
 • Maak ruimte om je bliss te vinden en te volgen.
 • Ontlaadt en ontkracht oude emotionele patronen die je tegen houden.
 • Ontwikkel en verdiep je intuïtie vermogens

 

Deze retraite is voor jou als je resoneert met één van deze beschrijvingen:

 • Je bent erg gevoelig en wilt de helderheid en vaardigheden vinden om op zo'n manier et energie te werken dat het je niet langer overweldigt, je deze energiëen absorbeert en te lang vasthoudt ..
 • Je hebt het gevoel dat je nog oude energie bij je draagt van vroeger waarvan je je wilt bevrijden.
 • Je bent nieuwsgierig om je intuïtieve vermogens te verdiepen, energy clearing te leren of met subtiele energieën te werken en deze te begrijpen. Deze retraite helpt je om open te blijven voor voelen en waarnemen, zonder last te hebben van wat je ervaart.
 • Je hebt al een dieper begrip van en ervaring met subtiele energieën en wilt dat naar een hoger niveau tillen.. Energy Clearing wordt vaak beschouwd als een van de meest verfijnde, compassievolle en, op het hart gebaseerde manieren om met energie te werken.

 

Juno Burger.
Juno’s levensmotto ‘Let It Be’ verwijst direct naar de paradox van het compassievolle hart. Wat gebeurt er als je bewust het verhaal stopt en volledig leeft met wat zich in ieder moment aandient?

Als jong kind was Juno zich al bewust van subtiele energieën in en om hem heen. Omdat hij geen context had om al die prikkels goed te verwerken, sloot hij zich af als overlevingsstrategie. Toen hij eind 20 was begon hij verschillende vormen van persoonlijke genezing en energiewerk te bestuderen.
Later realiseerde hij zich dat het integreren van subtiele energieën van ruimtes waarin mensen wonen en werken een fundamentele stap is in het herstellen van evenwicht en harmonie. Juno heeft gedurende meer dan 25 jaar een pad van bewustzijn en compassie bestudeerd en geleefd. Hij is gespecialiseerd in de dynamiek van de energetische interactie tussen mensen en ruimtes.

In september 2021 verscheen Juno's book The Inviation, dat de theorie van energy Clearing beschrijft en tegelijkertijd en aardse en praktische beoefening aanreikt om deze materie toe te passen. Juno is een typische autodidact. Door onderzoek en zelfontdekking brengt hij zijn bevindingen en ervaringen in kaart in een benadering van het leven die hij Realease™ noemt. Geïnspireerd door het leven zelf en alles omarmend in haar schoonheid, rauwheid en diversiteit, heeft Juno vele waardevolle inzichten ontdekt die hij over de hele wereld deelt in consulten, lezingen en workshops.

 

Locatie.
Mandali Retreat Center
Via Belvedere 2
28898 Quarna Sopra (VB)
Italië
www.mandali.org

 

Data en tijden:
Start retraite: Zaterdag 23 april 2022 om 16:00 uur.
Einde retraite: Vrijdag 29 april 2022 om 12:00 uur.

 

Kamers, prijzen en betaling:

 • Twin Share met uitzicht op de tuin (2 gasten, 2 eenpersoonsbedden): € 1395.
 • Twin Share met uitzicht op het meer (2 gasten, 2 eenpersoonsbedden): €1460.
 • Single Room met uitzicht op de tuin: €1535.
 • Single Room met uizticht op het meer: €1610.
 • Premium kamer met 2 eenpersoonsbedden en uitzicht op het meer (2 personen, 2 grote eenpersoonsbedden): €1535.
 • Premium eenpersoonskamer met uitzicht op het meer en koperen bad op het balkon: (1-2 gasten, 1 extra groot bed): € 1840.

 

Alle prijzen zijn per persoon, inclusief 21% BTW, kamer, teaching en maaltijden. Vervoer (vliegtickets en transfers) van en naar Mandali is niet inbegrepen, noch zijn sessies het Mandali Body Care-centrum.

Als je in het verleden een clearingworkshop bij Juno hebt gevolgd, ontvang je € 100 korting! Stuur een e-mail naar juno@junoburger.com voor een couponcode die je kunt gebruiken bij het uitchecken.

Vanwege het internationale gezelschap wordt deze retraite in het Engels gepresenteerd.

 

(Gespreide) Betaling en annulering.

Betalen in termijnen zonder rente is mogelijk: de aanbetaling bij boeking is € 350 en kan niet worden gerestitueerd. Het restbedrag wordt in gelijke termijnen betaald tot 1 april 2022. Voor meer informatie over de betaling in termijnen, mail juno@junoburger.com. Eventuele kosten voor internationale bankbetalingen komen voor rekening van de klant.

Annuleringsvoorwaarden retraite:

 • De aanbetaling bij boeking is € 350, wat 'niet restitueerbaar' is, of je nu in termijnen of in één keer betaalt.

Bij annulering:

 • tot 6 maanden voor aanvang van de retraite: 100% van het restantbedrag. (kamerprijs - / - € 350 aanbetaling).
 • Tussen 3 en 6 maanden voor aanvang van de retraite: 50% van het restantbedrag (kamerprijs - / - € 350 aanbetaling).
 • Korter dan 3 maanden voor aanvang van de retraite: 0% van het restantbedrag (kamerprijs - / - € 350 aanbetaling).

 

Reis van en naar Mandali.
Je kunt goedkoop vliegen (EasyJet of KLM ongeveer € 200 retour) naar Milaan Malpensa, op ongeveer een uur rijden van Mandali. Mandali heeft een overeenkomst met een lokaal taxibedrijf waar je een taxi of minibusje kunt delen met een groep medereizigers. De kosten bedragen € 130 * voor een taxi die kan worden gedeeld met drie personen of € 160 * voor een minibus die kan worden gedeeld met 8 personen (* enkele reis). Let op: deze service is alleen van toepassing op Milaan Malpensa en niet op de andere luchthavens in Milaan!

 • Juno Burger
  Organisator van Energy Clearing Retraite
Event start in Event end in Event expired
 • 0

  days

 • 0

  hours

 • 0

  minutes

 • 0

  seconds

Importeer in Google Calendar

Locatie

Mandali Retreat Center Italy, Via Belvedere 2, 28898 Quarna Sopra, Italy

Routebeschrijving

Could not find route!

 • Schedule
 • Guests
 • Attendance
 • Shop
 • Forecast
 • Reacties

Weather data is currently not available for this location

Weather Report

Vandaag stec_replace_today_date

stec_replace_today_icon_div

stec_replace_current_summary_text

stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units

Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction

Humidity stec_replace_current_humidity %

Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units

Forecast

Date

Weather

Temp

stec_replace_5days

Next 24 Hours

Powered by openweathermap.org