HSP Life and Bizz #63 met Energy Healer Juno Burger

Over dit project

Podcast #63 In gesprek met Juno Burger hij is Energy Healer en leeft vanuit bewustzijn en een compassievol hart. Hij was als kind al erg gevoelig voor energie en voelde veel. Hij moest erg zoeken naar hoe hij daarmee om kon gaan. Nu heeft hij er zijn werk van gemaakt en cleart hij mensen, huizen en bedrijven van “negatieve” energie. En helpt ze om bewust te maken van wat er allemaal in hun binnenwereld speelt en wat daarmee te doen als het allemaal wat te overweldigend wordt. Hij geeft ook workshops en stilte retraits samen met Tijn Touber. Een relaxte, maar bezige bij🙏😁

Het is een bijzonder gesprek wat gaat over alles bewust ervaren, omarmen en alles er laten zijn vanuit compassie.
Over het creëren van je eigen werkelijkheid en hoe daarin de leiding in jezelf te nemen. Over waarom het zo belangrijk is om jezelf opnieuw te ontdekken, want 95% in jou is nog niet ontdekt.

Waarom schaduwwerk zo belangrijk is en zeker als je zelf ook als coach aan de weg timmert. Dat is waarom het zo van belang is om binnenwerk te doen en schaduw in jezelf te verlichten.

We hebben het over de enorme uitdaging en de tijd waarin we nu leven om met je (hoog) sensitiviteit om te gaan omdat je zoveel prikkels binnen krijgt. En waarom het belangrijk is om dit als kracht te gaan ervaren. We hebben het ook over de onderstroom oftewel flow en hoe je die in je leven en business krijgt en houdt.

Waarom en hoe je lichaam vaak heftige reacties opbouwt en waarom ontladen zo belangrijk is. Waarom het nodig is om spanning af te voeren en zo minder stress te ervaren.

Categorie
video